La Pasta a la Biennal d’Aveiro

Acabada la estada al Museu Manolo Safont d’Onda la nostra exposició prepara les maletes per viatjar a Portugal.

 Estação Ferroviária de Aveiro. Portugal
Dins de la programació de la Biennal d’Aveiro i en un lloc privilegiat, la antiga estació de ferrocarrils, inaugurarem el proper 1 d’octubre la exposició que duu per títol La Pasta, nom que també hem adoptat com a grup els divuit artistes que fa menys d’un any, el 7 d’octubre de 2010, iniciarem l’aventura d’exposar les nostres obres per diferents punt de la península, Pontevedra, Màlaga, Saragossa, Barcelona, Onda i ara visitarà la terra de José Saramago i Amalia Rodríguez, Portugal!!!
L’esforç tant econòmic com de logística a sigut considerable, però hem aprés que amb il·lusió i treball es poden fer moltes coses.
Després d’Aveiro, el tancament d’aquest cicle serà a l’última exposició que tenim prevista el 17 de novembre a Dos Hermanas, Sevilla.
En l’aspecte personal ha estat per a tots els component del grup una experiència positiva on hem aprés valors com companyerisme, solidaritat i humilitat.

El meu llogaret dona les gràcies a Ainara, Adreina, Ángela, Arístides, Fani, Joáo, Joaquim, Joana, Lourdes R, Lourdes Z, Luis, Magda, Marc, Marisa, Salva, Sonia i per últim a la nostra comissaria Xela.

A tots GRÀCIES!!!