La Pasta al Museu d'Onda

Desprès de visitar ciutats com Pontevedra, Barcelona, Màlaga, Saragossa, ja tenim l’exposició La Pasta al Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda. Es podrà visitar fins al 30 d’agost.


 
Tenia molta il·lusió en aquests projecte i com artista que viu i treballa en aquesta terra no podia deixar passar l’ocasió de dur aquesta exposició internacional a Castelló, terra de ceràmica i ceramistes i en Onda ciutat que viu de la ceràmica i per la ceràmica.



Tot ha estat fàcil gracies a la voluntat i col·laboració del seu director Vicent Estall i a tot el equip tècnic del Museu, Marc Ribera, Sergio León, David Sánchez, Verónica López i Ximo Huguet, que han treballat de valent per resoldre l’harmonia d’aquestes 24 obres dels 18 ceramistes que conformem La Pasta. No sempre és fàcil però com veieu en les imatges a quedat impecable.



 
I faig públic el que allí vaig dir en les meues paraules d’agraïment als que eixa nit no van poder estar per el canvi de dates de l’exposició i són, Antonio Vivas director de la Revista Cerámica i als artistes Arcadi Blasco, Daniel Caxigueiro i Alberto Andrés que tan desinteressadament han participat en los textos que acompanyen al catàleg. Als ceramistes de La Pasta que no han pogut estar i que gracies a aquesta itinerància tots hem aprés valors com companyerisme, tolerància i humilitat.

I gràcies a Lourdes, Magdalena i a Pepe per haver vingut de Sevilla i Ronda, i dir-los que els tornaré la visita quan inaugurem a Dos Hermanas.




Sergio fent una performance músical amb l'obra dels portuguesos.

Exposicions ja realitzades:

- Pazo da Cultura - Pontevedra. Del 7 d’octubre al 28 novembre. 2010.

- Museu de Màlaga de 18 al 23 març 2011

- Sala d'exposicions de l'ACC de Barcelona, 15 d'abril al 20 de maig 2011.

- CERCO (Fira Internacional Ceràmica Contemporània) Saragossa, del 26 al 29 de maig 2011.

- Museu Manolo Safont d'Onda, Castelló de l'1 de juliol al 30 de agost 2011.



Exposicions per realitzar:

- Aveiro, Portugal del 10 d'octubre al 13 de novembre 2011.

- Dos Hermanas, Sevilla del 17 de novembre al 8 de gener 2012.