Rafa Martínez Primo, Perfils

El món de l’Art, és un camí llarg i dificultós, però té les seues compensacions...és apassionant!

 

 
Al llarg d’aquest d’aquests itinerari trobes amics  als que no hagués conegut fora del món de artístic i què t’aporten molt per seguir creixent com artista i com a persona, i d’altres, que coneixes i admires i et sembla increïble tenir la sort de compartir la seua amistat.
Rafa Martínez, és d’aquest segon grup. La meua admiració, és a la persona i a la seva obra. Aquest pintor de l’Alcúdia viu amb passió des de fa molts anys amb i per a la seua creació pictòrica. Transmet els seus sentiments amb una línia de dibuix molt depurada i amb una paleta de color molt personal.

 
 
La Galería Cuatro de València inaugura demà el seu últim treball Perfils. Allí podeu trobar a Rafa acompanyat de Carme i rodejat de tots els amics i amigues que esperàvem retrobar-lo en la ciutat de València, el mateix dia que la ciutat vesteix de gala per inaugurar la gran festa homenatge de tots els artistes del Mediterrani Mostra Viva Cinema del Mediterrani, festa que durant quatre dies intensos de cinema, exposicions, música...i molt més, aglutinarà desenes d’artistes nacionals i internacionals del la nostra mediterrània.


 
Inauguració dijous 31 a les 20h
 
Rafael Martínez Primo
PERFILS
 
Del 31 d’octubre al 9 de desembre 2013
Galeriacuatro
La Nave, 25
València