Museo de Teruel, CERCO

 
La exposició del “Premio Internacional de Cerámica Contemporánea” CERCO, ja està a Terol. Per fi he pogut visitar-la i també veure el Museu. No el coneixia i ha estat molt satisfactori el recorregut per les seues Sales. El recomane!!! i més ara, que està exposat el nostre projecte, el de Fani, Xela i meu, junt a l’obra guanyadora “Campo de coles bioluminiscentes” de Miguel Ángel Gil...
 
A l'esquerra "Espiritu de Bambú" accèssit primer
de Fani Sánchez, Xela Area i Cristina Guzman.
A la dreta i al centre el cartell i la maqueta premiats de Miguel Ángel Gil.


Dues vistes de la Sala amb tots els projectes seleccionats.

I tot un seguit d’artistes que vull anomenar en aquesta entrada:
Clara Graziolino, Cristiano Piccinelli, Fani Sáchez Berreiro, Xela Area Pesqueira, Cristina Guzman Traver, Juana Fernández, Carmela Fernández, Inés González de Zarate, Gabriella Sacchi, Ione Urain, Maite Salutregi, Rosa Cortiella, Antonio Cobos, M.A.M.A. Colectivo Efímero, Gonzalo Abril, Guolaug Geirsdottir, Ana Marcotegui, Sin è Angulo, Pi Villaseñor, Ascensión Manzanera, Laura Rueda, Ricardo Cordero, Carlos A. Díaz, Cecilia Punzo, Carmen León, Abel Llaría.
 
Cartell de Juana i Carmela Fernández a l'esquerra.
Clara Graziolino i Cristiano Piccinelli, accèssit segon a la dreta.


Altres imatges de l'exposició

 Espere no haver oblidat a ningú i a tots enhorabona!!! En espacial a Miguel Ángel que per la seua trajectòria artística mereixia un reconeixement i que millor en CERCO.
 

Vista impresionant des de la part més alta del Museu

 
Com veureu últimament el temps no em permet fluïdesa en aquest bloc ni en el meu web. Tinc moltes fotografies pendents de mostrar-vos; Inauguració de CERCO a Saragossa, Biennal d’Aveiro a Portugal, MUA a Alacant, Palau de Pineda a València i moltes més. He preferit comença per aquesta, perquè encara podeu visitar-la fins al dia 10 de novembre.
 
 
“Premio Internacional de Cerámica Contemporánea”
Del 10 d’octubre al 10 novembre 2013
Pl Fray Anselmo Polanco, 3
Teruel
Tel 978600150