17 visiones contemporáneasL'exposició 17 visions contemporànies comissariat per Alberto Andrés en el museu González Martí ha reunit els treballs d’Ángel Garraza, Antonio González, Bibiana Martínez, Elena Colmeiro, Gregorio Peño, Jesús Castañón, Juan Gómez, Lorenzo Pérez Vinagre, Madola, María Ramis, Miguel Vázquez, Monona Álvarez, Nicolás de Maya, Rafa Pérez, Ricardo Bonnet, Sara Biassu i Txaro Marañón.

 
Madola
 
Txaro Marañón
 
 Rafa Pérez
 
Sara Biassu

 
És només un tast del que serà la Fira d'Art i Cultura Ceràmica Contemporània FACC promoguda per la Càtedra de Innovació Ceràmica de la Universitat Jaume I Ciutat de Vila-real i en la que participen, a més de València i Vila-real, localitats com Onda, l'Alcora, Manises i Castelló.

 
Antonio González
 
Elena Colmeiro 
 
María Ramis 
 

Miguel Vázquez

El 17 d'abril l'exposició es traslladarà al Espai d’art El Convent de Vila-real. La  Fira tindrà el seu epicentre en aquesta localitat amb activitats com a exposicions, tallers, cursos i taules redones una proposta molt atractiva.

 

 Ángel Garraza
 
Bibiana Martínez
 
 Juan Gómez
 
 Monona Álvarez
 
L'exposició planteja un recorregut geogràfic per les 17 comunitats de l’Estat espanyol a través de peces que utilitzen la ceràmica com a llenguatge artístic.
 
Jesús Castañón
 
 Gregorio Peño

 Lorenzo Pérez Vinagre


Nicolás de Maya
 
Ho passarem d'allò més bé, un bon motiu per a gaudir dels amics i amigues que ens visitaren.
 
 

 

12 de març al 12 d'abril 2015
Poeta Querol, 2
46002 Valencia