Elvira Taberner i les seues creacions

 
La Casa de la Llotgeta d’Aldaia presenta l’exposició Re-fem de Elvira Taberner Palop. De la que és comissària, Natividad Navalón.
 

Elvira, professora i amiga, domina la tècnica de la ceràmica i imparteix les classes amb la senzillesa que la caracteritza en el Centre d’Arts i Oficis d’Aldaia. El Centre fundat a l’any 1947, ha estat des dels seus inicis essencial per al nostre poble, per ell han passat al llarg d’aquests anys d’existència, centenars de joves i adults que s’han format amb les diferents branques artístiques que el Centre oferta cada any.
 
 
La mostra agrupa tres instal·lacions o espais creats a partir de materials de residu, d'objectes  dels quals la vida útil havia expirat i que s'havien convertit en inservibles, en definitiva, en fem.
Però fem, també significa fem, la 1ª persona del plural del verb fer.
Aquest joc de paraules, aquest doble significat intervé en el sentit de l'obra. Aquests espais han estat construïts com un projecte compartit, amb la col·laboració de les participants en els tallers de plàstica del grup de dones del Matilde Salvador i les del club d’oci per a majors de l’Ajuntament d’Aldaia.
 
 
RE-FEM
Elvira Taberner
Casa de la Llotgeta
Comissària: Natividad Navalón
Del 24 de gener al 21 de febrer de 2014
 
Inauguració 24 de gener a les 20h
 
Si podeu, visiteu també l’actual exposició de Elvira en la Llotgeta de la CAM a València, on també té obra ceràmica. Punxeu ací per més informació.