Room Art 2013 - Espai XXI

 
Romeu com a promotor, i en col·laboració amb el Centre Documentació Art Valencià Contemporani de la Universitat de València, l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives, el Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana i la Universitat Politècnica de València posa en marxa un any més el projecte Room Art 2013.
 
Hugo Martínez Tormo
 
Aquesta edició que porta per títol Espai XXI pren cos del tractament artístic de la geometria i el normativisme que van posar a l’avantguarda de l’art espanyol a grups i moviments artístics com el Grup Parpalló, Abans de l’Art o la primera exposició de l’Art Normatiu a València.
 
Juan Ortí
 
 Robert Ferrer i Martorell
 
Room Art 12 mesos, 12 artistes, 12 crítics
Obres de 12 artistes: Ángel Pastor, Hugo Martínez, Miriam Moreno, José Luís Cremades, Agustín Serisuelo, Ana Esteve, Ferran Gisbert, Irene Pérez , Juan Ortí, Manuel Blázquez, Robert Ferrer i Martorell i Silvia Lerin.
 
Irene Pérez

Ana Esteve Llorens
 
 Les obres seran analitzades pels següents 12 crítics: Amparo Zacarés, Áurea Ortiz Villeta, Álvaro de los Ángeles, Maite Ibáñez, Rosa Ulpiano, Irene Gras, Francesc Linares, Alba Braza, Pilar Tébar, José Luís Pérez Pont, Helena de las Heras i Marcelo.
 
Agustín Serisuelo 
 El projecte està comissariat per Ricard Silvestre de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València.
Inauguració 28 gener de 2013 a les 20h
Room Art 2013 - Espai XXI
Carrer del Museo, 2
46003 Valencia
 
Totes les imatges estan extretes de la pàgina www.roomart.es