Enric Mestre

Després d'unes setmanes frenètiques, torne al "meu llogaret". Com veieu no abandone tant fàcilment. Aniré mostrant imatges de totes les activitats d'aquestes darreres setmanes en entrades posteriors.

 

L'última entrada la vaig dedicar a una gran artista, Carmen Sánchez Oroquieta, i esta amb Enric Mestre no podia començar millor després de dies sense escriure.


 Enric Mestre inaugura en Suïssa, en la Galeria Kunstforum Solothum. Espai que té artistes com Claudi Casanovas o Xavier Toubes a més d'un selecte nombre d'artistes internacionals.

Enric és Premi d'Arts Plàstiques de la Generalitat Valencia en 2009, Premi Alfons Roig de la Diputació de València, Primer Premi del Concurs Nacional de Ceràmica de Calvià (Balears), Medalla d'Or de l'Estat de Baviera (Alemanya) i Primer Premi del Certamen de Ceràmica de Manises (València).


Els afortunats que puguen assistir a la presentació del seus treballs, enhorabona! el artista estarà present eixe dia. I a Enric una abraçada, tant de bo poguera jo assistir a la inauguració.


"Rigor con poesía"
ENRIC MESTRE
Del 18 d'agost al 22 de setembre, 2012

Kunstforum Solothurn
Schaalgasse 9
CH-4500 Solothurn
Suïssa
Tel+Fax: +41 32 621 38 58

www.kunstforum.cc