Neue Keramik



Estava esperant trobar en la meua bústia la revista Neue Keramik, i avui, allí estava ella esperant-me. M'agrada veure-la amb tranquil·litat perquè llegir-la és un altre tema, ni alemany, ni anglès, ni...res de res, bé! que no se m'han donat mai bé els idiomes, però va ser un encert fer-me subscriptora. Ara ja la tinc a casa, i he descobert obra tant interessant com la de Silvia Siemes, Shigeki Hayashi, Ruta Pakarklyte, Hans-Peter Meyer, Nesrin During, Julia Nema, Georgiana Cozma, Yong Hyun Chung o Ursula Commandeur.


Obra de Silvia Siemes a la portada d'aquest número

També m’ha sorprès, gratament, la imatge del catàleg que el Museu Manolo Safont d’Onda va fer de la nostra exposició La Pasta al seu pas per allí. I ací teniu el text que acompanya a la imatge i que m’ha fet molta il·lusió veure’l i que vull compartir.

A la pàgina nº 6  informació de la nostra exposició, La Pasta

Exposició “La Pasta” Es present l’exposició “La Pasta” 18 artistes de la Península Iberica i Amèrica Llatina, que senten i viuen la ceràmica. L’exposició va evolucionar des de fa dos anys. Amb peces que desafien la sensualitat i la poesia. Cada treball es fa amb sensibilitat i creativitat. La idea es va originar en un simposi internacional sobre la ceràmica contemporània, que te lloc des de 1989 al Pazo da Cultura de Pontevedra. L’exposició itinerant acabat de concebre s’exhibirà en diversos llocs d’Espanya i Portugal.

Properes exposicions: Aveiro, Portugal, del 1 d’octubre al 13 de novembre 2011 i Dos Hermanas, Sevilla, Espanya del 18 de novembre al 8 de gener 2012.


Imatges de Triennale Kecskemét 2011

Totes les imatges extretes de la revista Neue Keramik