Joaquín Ferrer Guallar

Obra titulada: Aragón

A Joaquín el vaig conèixer a Osca, coses del món de l’art! Varem coincidir, com moltes vegades ho faig amb altres artistes en Fires d’Art. Periodistes, artistes, públic...amants de l’art que comparteixen uns dies més o menys reeixits dins d’un recinte ple de estands, mostrant obres de diferents disciplines, integrades harmoniosament entre eixes quatre parets.


Mediterráneo


En aquest paisatge tant concorregut vas coneixent diferents artistes, tants que de vegades es perd el compte, però alguns d’ells per molt de temps que passe sempre queden i un és Joaquín i la seua companya Manuela, una parella inoblidable.

Ací vos deixe la introducció que fa la crítica d’art Desirée Orús per a aquesta exposició.


Con-cierto blues

L'EMOCIÓ VISUAL DE LA MÚSICA
Ritme, harmonia i color. Són tres conceptes íntimament units tant a la pintura com a la música. És més, qualsevol d'ells es pot aplicar indistintament a una o altra disciplina. Amb aquests elements treballa Joaquín Ferrer Guallar, Feguars, per convertir els seus quadres en representacions visuals. Cada element reflectit en el quadre té la seua correspondència amb la cançó que subscriu. Un laberint imaginari on la capacitat creativa de l'autor es bolca en un univers d'imatges.

Desirée Orús crítica d’art


Cantares


Joaquín Ferrer Guallar
Del 31 de gener a 10 de febrer de 2011
Sala CAI Huesca
Coso Alto, 11
Tel 974239522