II Gala de l’Esport d’Aldaia

Guardons de la II Gala de l'Esport d'Aldaia

Divendres passat vaig gaudir de la II Gala de l’Esport d’Aldaia. L’acte va estar conduït per Pilar Moreno coordinadora d’Aldaia Ràdio a l’Auditori d’Aldaia, el TAMA, on les autoritats, els organitzadors i tot el públic que allí estàvem, aplaudirem amb força als esportistes premiats.

Autoritats i organitzadors. Enhorabona a tots!
Imatge extreta de http://www.aldaiaradio.com

Aquest any també van eixir del meu taller els guardons que tan merescudament entreguen als premiats.
Son escultures de petit format que simbolitzen el somni de tot esportista, una escalada de superació, esforç i lluita, pujant esglaó a esglaó per arribar al més alt.

Els elements que formen aquest símbol són terra (matèria), aigua (suor), aire (vida) i foc (passió), són necessaris, sense ells no es podria aconseguir el resultat final.

Són peces úniques, realitzades una per una, com únic és el esforç que cada esportista fa per treure el millor que té dins.
Ací vos deixe unes imatges del procés, i si voleu veure o escoltar com va anar la I Gala de l’Esport ací teniu més informació.

Procés del treball. Blocs de gres

Els esglaons van prenen forma.

Les peces entraran dues vegades al forn, la segona amb aplicacions d'òxids, en aquest cas, manganès i ferro, i l'interior dels rectangles amb esmalts, el foc... farà la resta.