El meu llogaret compleix un any

Be, després de quatre setmanes sense escriure, a causa una activitat massa agitada fora del meu llogaret, ací vos deixe imatges d’alguns exemples, encara que no sempre duc la càmera amb mi.

_____________________________________________

Enric Mestre “Vint peces per a un museu” al Museu de Belles Arts de Castelló.
______________________________________________Jornades a l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora, l’ESCAL. Conferències a càrrec de Mariano Poyatos i Xavier Montsalvatge.


Tallers, visita a les instal·lacions i ...

...un macro rakú, son algunes de les activitats dels tres dies.
_____________________________________________Concentracions a favor de la llibertat d’expressió, donant suport al catedràtic Roman de la Calle, amb motiu de la censura a l’exposició “Fragments d’un any-2009” de la Unió de Periodistes Valencians, al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVim).
______________________________________________Obsequi per a la cantautora Maria del Mar Bonet. Ha estat Socarrada Major 2010 per l’Associació Cultural “Socarrats” de Vila-real.
El ceramista Josep Castell és el autor d’aquesta obra.
_____________________________________________Manolo Sales “Ceràmiques que toquen les fibres” a la Sala Pictograma de Castelló.
_____________________________________________“Dos dones i un repte. Retrats” organitzat per l'Associació de Dones Nacionalistes "Terra" (Adona't) al Museu de Belles Arts de Castelló.
______________________________________________José Manuel García conegut com Jere “Des del Dau” a la Sala Bancaixa de Sagunt. Exposició comissariada per Pratricia Mir.
______________________________________________I per últim, dissabte, desmuntar la meua exposició “Ulls de fang” al MUCBE de Benicarló. Una exposició molt visitada, perquè aquest Museu te una excel·lent oferta cultural .
_____________________________________________


Tornaré com sempre, ha ser més puntual amb els meus posts i gràcies als que m’heu recordat que avui aquest bloc compleix ja el seu primer any.

Llogaret, molts anys!