Gustavo Díaz Sosa

Gustavo Díaz Sosa - Gente maravillosa


Demà inaugura l’artista multidisciplinar Gustavo Díaz Sosa. Després de veure la trajectòria d’aquest jove artista cubà i coneixent la seua arribada a València, no puc perdre l’oportunitat de contemplar la seua obra en directe. Vos avance la nota de premsa que acompanya a l’exposició i més endavant, en un altre post, vos diré la meua opinió i penjaré les fotografies de la presentació de “De Condenas y Condenados”


Gustavo Díez Sosa - Ni hombres sin fe


Per primera vegada exposa a València l'artista Gustavo Díaz Sosa (Sagua La Grande - Cuba 1.983.)
Per a l'ocasió ha realitzat obra sobre diferents suports i tècniques, que es veurà documentada en el catàleg “Una antropologia evolutiva del arte” que per a l'esdeveniment hem editat, amb textos de Serafín Luzón i Marcos Antonio Díaz Sosa.
La seva obra poderosa, intimista, espiritual, poètica i dramàtica, presenta escenografies que parlen de l'home; de les seves recerques i necessitats; dels seus interrogants i ambicions.
Les seves multituds poblades per homenets s'aglutinen entorn d'una recerca o elecció comuna, o es dispersen en un intent d'introspecció.
Amb una execució tècnica brillant, les seves pintures transmeten la força que dóna la sinceritat de la intenció i el mestratge del gest. Els seus dibuixos són inevitablement realitzats amb la major de les sensibilitats, igual que les seves escultures, etèries i expressives.
En definitiva, “De Condenas y Condenados” és una gran exposició d'un molt jove Gustavo Díaz Sosa l'edat cronològica de la qual contradiu visiblement la seva maduresa plàstica.

Graciela Devincenzi


Gustavo Díaz Sosa - Juegos peligrosos

Inauguració 4 de febrer de 2010 a les 20:00h

Gustavo Díaz Sosa
De Condenas y Condenados

Galeria Alba Cabrera

C/ Padilla, 5
46002 - Valencia
graciela@albacabrera.com
Tel 96 303 41 26