Beni-Art a València: Pintura i Escultura

Divendres passat vaig inaugurar amb els meus companys del col·lectiu Beni-Art ací a València.Cristina Guzman Traver; Sèrie ConstruccionsNo he pogut informar-vos abans, tenia el taller abandonat i després de tantes eixides, he volgut tornar al que més m’agrada, estar amb el contacte humit de la terra.


Sèrie Construccions (detall)Com l’exposició durarà fins a l’11 de novembre, teniu temps encara i a més vaig fer algunes fotografies del acte inaugural.Exposició del col·lectiu Beni-Art. Inauguració


Els 10 artistes que exposem, presentem l’obra baix el títol Beni-Art en València, i ho fem en un lloc un tant emblemàtic com la Sala Pintor Manaut, que presideix l’escriptora i filla del pintor Stella Manaut.

Vaig conèixer a Antonio Martínez i Ferrer, un dels assistents al acte i vos recomane el seu bloc vocesymiradas molt curiós. Acompanya els seus poemes amb fotografies d’obres d’altres artistes i d’altra banda les fotografies de la seva pròpia obra, doncs tota la seva casa està coberta de mosaics que durant anys ell mateix ha anat creant. Si puc li demanaré algunes fotografies per a poder ensenyar-vos.

Mª Carmen, Pedro, Pepe, Eugenia, María
Cristina, Santiago i LuisBENI-ART A VALÈNCIA

PINTURA
Eugenia Maslova
Luis Ramos Blasco
Mª Carmen Aldás
María Griñó
Modesto Fabra
Pedro Meliá
Santiago Tena
Sergio Centelles


ESCULTURA
Pepe G. Personal
Cristina Guzman TraverAsociación de amigos del pintor Manaut

Del 16 d’octubre a l’11 de novembre
Santa Amalia, 2 sótano Ed. Torres del Túria
(Pont de Fusta) València

De dimarts a divendres: 18:00 a 20:30h
Dissates: 11:00 a 14:00h
www.josemanaut.es