Exposició a La Llotgeta de la CAM

És col·lectiva, tots són ceramistes, tots aporten obra, però... he estat esperant tant aquest moment...!

Del color d'aquell hivern
obra d'Aleix-Vicent Guzman Traver

Vull parlar de l’Aleix i de la seua trajectòria, no l’oficial: premis, seleccions, exposicions... sinó la personal, l’afectiva, i d’això com a germana que sóc en sé prou.
 
Aleix-Vicent Guzman Traver

Començàrem els dos al Centre d’Arts i Oficis d’Aldaia, vàrem fer dibuix i pintura de la mà dels millors mestres, Salomó Tàrrega, Joan Peiró i Carmen Mateu. Eren uns temps on la necessitat feia mestres. Els llenços que fèiem amb tela de sac, els reciclàvem cobrint-los, amb natura morta, paisatge, retrat... fins que el pes de tantes capes de pintura no ho resistia. El més creatiu de tot allò, era la barreja de colors, amb 4 o 5 tubs d’olis érem capaços de formar una paleta de colors que ara amb les comoditats i facilitats que tenim per comprar-los, no els aconseguim. L’Aleix, amb un any menys que jo, em superava en tot, ell sempre m’ha dut la davantera i això no és falsa modèstia, sempre me'n he sentit orgullosa, varen ser anys inoblidables.

 
 Aleix i Cristina Guzman Traver (foto realitzada per Rafaela Pareja)

Passat els anys, el seu caràcter inquiet el va dur a provar en el món de l’escultura i per a fer-ho va escollir l’argila com a suport, i es creuaren un altra vegada els nostres camins. Vaig pujar al seu tren, em va ajudar a caminar per aquest món tant complicat com és la ceràmica, reduccions, paletes de colors, assecat, coccions...

 
 Detall de la tècnica utilitzada

Vos deixe unes imatges de l’obra que presenta en aquesta exposició que juntament als seus companys inaugura a La Llotgeta de la CAM.Com que assistiré a la inauguració, en una altra entrada vos ensenyaré imatges de les altres obres.

 

Inauguració 14 de setembre a les 20h.
CON TACTOS DE ARCILLA
Centre Social El Grau

Lloc: Aula CAM La Llotgeta
Sala Vencill d’Art
Pl del Mercat, 4
46002 València
T 963913396

Del 14 de setembre al l’1 d’octubre de 2009
De dilluns a divendres 10 a 13 i de 17 a 21h.