Al voltant del paper

Fins al 14 de febrer podeu visitar l’exposició titulada Al voltant del paper que organitza l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València.



Anna Talens
Aquest projecte neix de la plataforma ROOM ART, una fusió Universitat/Empresa, en aquest cas Impremta Romeu i Universitat, sota la perspectiva de la creativitat i la difusió de l’art i la cultura.


Beatriz Carbonell
Les imatges que acompanyen aquesta entrada les vaig fer el dia de la inauguració, on també vaig gaudir de les obres dels dotze joves creadors que han participat en aquesta col·lectiva: Anna Talens, Eva Mengual, Cristina Gamón, Sara H. Peñalver, Beatriz Carbonell, Irene Grau, Carlos Mondria, Xavier Alcácer, Toni Costa, Sergi Cambrils, Jesús Rivera i Antonio Linde.


Cristina Gamón
L’exposició comissariada per Ricard Silvestre, se complementa amb reflexions i valoracions estètiques de crítics com: Joan Robledo Palop, Ion Cía Álvaro, Manuel Garrido, Daniel Gascó García, José Luis Giner, Ignacio Moreno, Tina Pastor Ibáñez, Virginia Llopis, Maria Marco, Silvia Tena, Johanna Moreno y Belén Romero.

Eva Mengual

Al voltant del paper

Fins al 14 de febrer de 2012

Sala d'exposicions del Rectorat de la Universitat Politècnica

Camí de Vera, s/n.-46022 València
 
més informació ací