Entre Terra i Cel


SALA d’exposicions de NATURIA - Fins al 31 de juliol de 2011

“Entre Terra i Cel” és l’actual exposició d'Isabel Asensio Andrés; la proposta mostra un apropament artístic mitjançant papers, teles, elements naturals i peces de ceràmica.




Utilitze vegetació que la natura ha rebutjat en el seu procés cíclic. Si ens fixem bé: tot arbre, arbust, planta... realitza un procés al llarg de les estacions; com a éssers vius, es despleguen en múltiples figures i exemples. Brots que creixen, fulles que prenen forma i color, flors, fruits, llavors que naixen, maduren i s’entreguen en ritme constant.



L’artista recull la majoria d’estos materials orgànics exposats a la intempèrie, i els aprofita per realitzar un minuciós treball. Acull cada branca, llavor, fulla o pètal sense alterar-lo, emmascarar-lo o voler canviar-lo, sinó observant la seua pròpia qualitat per a arribar a descobrir les possibilitats de cada element.

Aquest servir-se del medi natural, crea una suggeriment gràfic amb la força que conté cada precís element vegetal, sense ser un succedani o pintura alternativa a l’objecte real.



NaTuria 
Centre Local i Europeu de Medi Ambient Urbà i Sostenibilitat.
Jardí del Túria, tram 2; entre l’Av. de Manuel de Falla i el passeig de la Petxina 46015 València
Tel. 647 586 448
http://www.naturia.info/