Activitats de desembre

Altra vegada davant del teclat per fer recompte de les noticies que no he pogut contar-vos en aquestos dies passats. Encara que de segur, alguns de vosaltres ja haureu gaudit d’alguna d’elles.

Lourdes Rodríguez

Lourdes Rodríguez

Lourdes Rodríguez presentà en la Fundació María Fulmen de Sevilla la seua exposició Camino. Una sèrie d’instal·lacions amb gres i diferents materials que combina amb un excel·lent art.



Maria Bosch

Maria Bosch també exposa a Charenton–Le-Pont, França. On si és profeta! i té el reconeixement que mereix una artista com ella. La senzillesa i la puresa de colors donen a la seua obra una força dificil d’oblidar.




Rafa Pérez

Rafa Pérez i Xavier Montsalvatge comparteixen espai al Museu de ceràmica de Manises. Montsalvatge a estat premiat a la Biennal de la mateixa localitat i de Rafa podeu veure més obra a la Galeria Alba Cabrera, de la ciutat de València.





Mans de dona: Cristina Guzman, Ana Devis i Veena Seshadri

A la Sala Manaut de València, Mans de dona, col·lectiu amb el que junt amb Veena Seshadri i Ana Devis comparteixo experiències inoblidables de dies de fum i foc amb la companyia com no, de Juan i Josep.


Antonio Martínez i Ferrer

I també vos deixe un enllaç on veureu la casa amb aplicacions ceràmiques que poc a poc s’ha fet Antonio Martínez i Ferrer com ja vos vaig dir en un post anterior. Per a mi a estat un descobriment.