Museus: Onda i l'Alcora

Un cap de setmana molt mogut! Una exposició la de Manolo Sales i dues fires molt interessants Artalcora i la Fira d’Agost, encara que ha aquesta última no he pogut assistir. Ho sent, Roque Martínez, tenia ganes de veure’t. Te dec una visita!

Museu del Taulell Manolo Safont


Manolo Sales amb ceramistes de la ACC Associació de Ceramistes de Catalunya



L’exposició de Manolo Sales al Museu del Taulell Manolo Safont és d’una subtilesa a la que ja ens té acostumats, però no per això, ens deixa indiferents teniu de temps fins al 30 de novembre per a comprovar-ho.



Museu d'Onda, Manolo Sales



Presentació. Acte inaugural


Vos deixe aquestes paraules amb les que el crític Antonio Gascó descriu a Manolo...

Sales, ceramista de raça, havia apostat pel recurs de la porcellana per a les seues últimes labors, després d’haver treballar amb gres i argila, en un afany narratiu sempre vinculat a la naturalesa i a la història. La seua Onda natal li va suposar estigma; va ser circumcidat pels seus paisans Manolo Safont i Angelina Alós. I és que cada comarca té els fanatismes que es mereix. Onda duu la ceràmica en el blasó heràldic de la seua labor.

És molt bonic, oi?


Teniu més informació en aquest bloc:
L’Alcora Premi Internacional
Auditori i Palau de Congressos de Castelló



-------------------------------------



Artalcora esdevé com cada any en lloc de trobada que va a més. Enguany amb un programa atapeït i per a tots els gustos: exposicions, música, forns, murals... i el més important de tot, el calor humà, un riu de gent amb una passió comú, la



Ceràmica! Tornaré!!!



Torn amb quatre rodes de Ceralquimia



Fira d'Artalcora



Artalcora, moments de descans per dinar i xerrar